Evijärven Urheilijat Facebook

Liikuntaleikkipuisto

liikuntaleikkipuisto

Evijärven urheiljat r.y. rakentaa hankerahoituksella eri ikäryhmille rakennettavan liikuntaleikkipuiston, jonka kokonaispinta-ala on n. 2000 m².

Liikuntaleikkipuiston toimintavälineet on jaettu kahteen pääryhmään. Osa toimintavälineistä on ns. perinteisiä leikkipuiston toimintavälineitä ja osa on lihaskuntoa ylläpitäviä- ja kehittäviä toimintavälineitä.

Linkki hankintailmoitukseen:
https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2017-017353

Aiheeseen liittyvät kysymykset ja vastaukset

Kysymys: Alustat / yksikköhintaluettelo - hiekkatekonurmen alle tuleva turvamateriaali: Mikä on tarjottavan turvamateriaalin paksuus / kyseisen turvamateriaalin vaadittu maksimiputoamiskorkeus?

Vastaus: Tarkoitus oli pyytää eri paksuuksista. Tarjousvaiheessa jäi laittamatta mutta voit laittaa useamman paksuuden/vaihtoehdon. Se on kuitenkin yksilöhintaluettelo joka ei sido kumpaakaan määrissä.

K: Osatoimitusten 1 ja 2 asennustyöt: Missä laajuudessa suoritetaan massanvaihto tuotteiden turva- ja toiminta-alueille?

V: Noin max 1 metri syvästi. Eli kuutio per neliö.

K:  Yleistä toimintavälineistä ja urakka-alueesta: Leikkivälineiden on täytettävä tarjouspyynnössä mainitut turvallisuusstandardit. Mitä standardeja kuntoilu/lihaskuntoa kehittävien laitteiden pitää täyttää?

V: Kysytyt laitteet ovat EN16630-2015 standardin mukaisia.

K: Toimitusehto ja toimitusaika: Onko kohteen valmistumispäivämäärää mahdollista lykätä johtuen tuotteiden toimitusajoista (jopa 8-14 viikkoa) sekä alustojen asennusten vaatimista säävarauksista? (Asennusehdoissa mainita: Mikäli sääolosuhteet lämpötila, vesisade, lumi, routa jne, estävät asennustöiden laadukkaan suorittamisen kohtuullisen arvion mukaan, niin tästä ilmoitetaan tilaajalle ja asennusaikaa jatketaan vastaavasti).

V: Laitteiden toimitusajankohtaa voidaan tarkastella tapauskohtaisesti eikä ole kiveenhakattu. Viikko sinne tänne ei ole ongelma mutta jos aikaa menee tuo jopa 14 viikkoa on aika pitkä aika. Mahdollisten säiden takia viivästystyneet asennukset otetaan normaalisti huomioon ja siirtävät takarajaa tarpeen mukaan.

K: Osatoimitus 2: Jos meidän tarjoama yksi tuote mahdollistaa esimerkiksi kahden listatun erillisen tuotteen/toiminnon suorittamisen samassa välineessä, kuinka se tulee ilmoittaa lomakkeella? Eli yksi tuote korvaisi kaksi riviä osatoimitus 2:n listauksesta.

V:  On se mahdollista.